Poslovni coaching

Si tudi vi želite, da bi ob sebi imeli nekoga, s katerim bi se lahko odkrito pogovorili o svojih izzivih? Nekoga, ki bi vas znal izzvati in spodbuditi, da na izziv pogledate z nove, sveže perspektive? Nekoga, ki bi vas podprl, da samozavestno stopate po novih, še neuhojenih poteh?

S coachingom pomagam vam, ambicioznim posameznikom, vodjem in vašim sodelavcem odstreti nov, drugačen pogled na obstoječe izzive. In ko spremenite pogled na stvari, se stvari spremenijo: odprejo se nove priložnosti in nove rešitve. Z manj napora dosežete zastavljene cilje, pri tem pa ohranite ravnovesje med delom in zasebnim življenjem.

Sem certificirana jungovska coachinja (ICF, Jungian Coaching School), mednarodno akreditirana teamska coachinja (EMCC, Global Team Coaching Institute) ter članica Mednarodne coaching zveze ICF. V poslovnem svetu delujem 30 let. V tem času sem sodelovala z več kot 100 teami različnih podjetij - nekatere sem vodila osebno, druge na daljavo, z nekaterimi sodelovala več let, z drugimi le projektno. Ne glede na izziv, moj moto ostaja vedno isti: vaš uspeh je moj uspeh.

Maja Golob: ICF member coach
Maja Golob: Executive Team Coach Accreditation
Maja Golob: Global Executive Team Coach

Kateri je vaš izziv?

BITI BOLJŠI VODJA

Kdo ste in kdo želite biti? Odkrijte avtentično moč in slog vodenja, izboljšajte komunikacijo ter okrepite svoj vpliv.

UČINKOVIT TEAM

Odkrijte neizkoriščene potenciale teama, okrepite odnose med sodelavci ter ustvarite večjo vrednost za stranke in podjetje.

RAVNOVESJE MED DELOM IN ZASEBNIM ŽIVLJENJEM

Zmanjšajte stres. Ukrotite notranje saboterje. Imejte več časa zase.

Kako poteka coaching?

Postanem vaš partner za razmišljanje. Poslušam vas, vas izzivam, spodbujam in podpiram na poti do zastavljenega cilja. Coaching srečanja potekajo ob vnaprej dogovorjenih terminih preko spleta (Zoom, MS Teams) ali v živo.
 • 1

  Cilj

  Določite cilje: katere cilje si želite doseči in do kdaj?

 • 2

  Situacija

  Osvetlite izziv z nove perspektive in pridobite nova spoznanja.

 • 3

  Priložnosti

  Raziščite priložnosti - do cilja vedno vodi več poti.

 • 4

  Akcija

  Naredite načrt konkretnih korakov do cilja - začnite takoj.

Testimonials

Vsak od nas, še posebej na bolj odgovornih položajih, potrebuje človeka, s katerim lahko deli dileme, na katere sam ne zna najti rešitev. Maja je odlična coachinja. S svojo pozitivno naravnanostjo, predvsem pa aktivnim poslušanjem odpre še tako zaprto dušo. Ključ do sprememb pa je v nas samih.
Barbara Smolnikar
Maja je topla, odprta in sočutna. Zna poslušati in slišati. Ne nujno samo očitne besede, pač pa tudi sporočila tam nekje med vrsticami. Zna videti v globino človeka, pa ti vendar pustiti spoštljivo razdaljo, da ohraniš dostojanstvo, ko se med coachingom dotakne občutljive teme.
Maruška Likar
Maja mi je postavila nekaj na prvi pogled precej enostavnih vprašanj, ki so mi v glavi odzvanjala še nekaj časa. Vsako naslednje srečanje mi je odpiralo nove uvide o sebi in možnostih, na katere prej nisem niti pomislila. Naučila sem se, da so vsi odgovori v bistvu že v meni, samo zvrtati je treba pot do njih. In to Maji odlično uspeva.
Mia Vouk
Osnovni izziv je bil optimizirati čas, ki ga namenim za službo. V procesu sem spoznal, da je včasih zase težko najti konkretne rešitve in jih nato implementirati v vsakdan. Maja me je z občutkom vodila do tega, da sem spoznal težavo (preveliko odzivnost) in nato oblikoval ustrezne ukrepe.
Matevž Aubreht
Z Majino pomočjo sem v coaching srečanjih dobila veliko: stvari ugledaš z druge perspektive in tako najdeš rešitve, katere si morda prej iskal zaman, zraven pa treniraš pozitiven odnos do sebe in življenja. Vse to je mogoče doseči s pomočjo strokovno usposobljene kompetentne osebe z izkušnjami in občutkom, kar Maja zagotovo je.
Nina Fridrih

Preverite, ali sva za skupaj.

Na kratko opišite svoj izziv in zakaj se mu želite posvetiti prav zdaj. Termin 30-minutnega brezplačnega spoznavnega srečanja boste prejeli na e-naslov. Število mest je omejeno.