BREZPLAČNA DELAVNICA

3 POSPEŠKI ZA RAST PODJETJA

Prepoznajte neizkoriščene potenciale podjetja,odstranite ovire, ki zavirajo rast in povečajte prihodke v 2024!

10., 11. in 12. oktober 2023

9:00 – 10:00 na ZOOM-u

BREZPLAČNA DELAVNICA

3 POSPEŠKI ZA RAST PODJETJA

Prepoznajte neizkoriščene potenciale podjetja, odstranite ovire, ki zavirajo rast in povečajte prihodke v 2024!

10., 11. in 12. oktober 2023

9:00 – 10:00 na ZOOM-u

Vodenje podjetja ni enostavna naloga. Poslovno okolje se hitro spreminja in konkurenca je povsod. Kar je delovalo pred 2020, danes ne deluje več.
Vsak podjetnik, ki se resno ukvarja z rastjo in razvojem podjetja, nenehno išče izboljšave in nove poslovne priložnosti. Navadno se začne z iskanjem notranjih rezerv – in točno o tem bomo govorili na delavnici.

Na 3-dnevni delavnici boste spoznali:

 • Kje so neizkoriščeni potenciali vašega podjetja
  Spoznajte, kje so skriti neizkoriščeni potenciali pri vas, sodelavcih in strankah ter kam se vam v 2024 splača vlagati energijo, da boste ustvarili večje prihodke.
 • Kaj bi kot vodja lahko izboljšali pri sebi
  Prepoznajte 4 ključna omejujoča prepričanja vodij, ki blokirajo uspeh podjetja in pridobite nov zagon, ki ga potrebujete za učinkovito vodenje sebe, ekipe in podjetja.
 • 7 najpogostejših napak podjetnikov
  Spoznajte, zakaj mnogim podjetnikom ne uspe, katerim napakam se je bolje izogniti in kako zagotoviti, da bo podjetje uspešno poslovalo, rastlo in se razvijalo tudi v prihodnje.
PRIJAVI SE

Delavnica je namenjena ambicioznim lastnicam in direktoricam podjetij, ki si želite:

 • povečati prihodke v 2024, ob tem pa ne izgoreti,
 • preložiti del svojih obveznosti na sodelavce in se razbremeniti,
 • izboljšati motivacijo in učinkovitost ekipe, da boste z manj napora dosegli zastavljene cilje,
 • začrtati smer in pripraviti načrt korakov za uspešno 2024.

Pozdravljeni, jaz sem Maja Golob.

Verjamem, da smo posel ljudje. Zato vodjem pomagam izboljšati motivacijo in sodelovanje v ekipi, da z manj dela ustvarijo več, povečajo prihodke, ob tem pa ne pregorijo.  

Poslovno pot sem začela 1992 v start-upu, ki je v desetih letih zrastel v uspešno mednarodno podjetje. Leta 2002 sem se odločila, da je čas za uresničenje mojih sanj in s partnerjem ustanovila podjetje Spago. V 21ih letih nam je zaupalo več kot 100 podjetij, mojih delavnic, predavanj in coachingov pa se je udeležilo tisoče ljudi doma in v tujini.

Sem omenila, da rada pišem? Morda ste prebrali katero od mojih knjig Ne čakaj na vikend, Ne čakaj na stranke ali Ne čakaj na rože.

Če se radi učite iz izkušenj drugih in vas zanima, kako odkriti in aktivirati neizkoriščene potenciale podjetja, ob tem pa se izogniti napakam, ki sem jih naredila na poslovni poti, je ta delavnica idealna za vas. Če želite v letu 2024 narediti preskok na bolje, ne čakajte na priložnosti – ustvarite jih!

Dobrodošli!

DA, PRIJAVLJAM SE NA BREZPLAČNO DELAVNICO
“3 POSPEŠKI ZA RAST PODJETJA”:

* obvezna polja
Dovoljenje za obveščanje