Knjige za osebno in poslovno rast

Avtorica: Maja Golob
Ne čakaj na rože

Ne čakaj na rože - NOVO!

Nova knjiga avtorice knjižne uspešnice Ne čakaj na vikend; izide 1. 12. 2021

Knjiga Ne čakaj na rože je šopek misli, v katerih so ujeti trenutki življenja: trenutki upanja in zaupanja, radosti in resnice, miru in notranje moči, povezani v iskanju ljubezni in sreče. Zbirka vključuje 68 haikujev, kratkih pesmi, s katerimi nas avtorica nežno opominja, da je življenje stkano iz trenutkov, le od nas pa je odvisno, koliko življenja jim vdahnemo.

Naj se dotakne vašega srca in v njem odklene tisto, kar čaka še neodkrito.

Ne čakaj na vikend

USPEŠNICA, ki je navdušila tisoče žensk! (2. izdaja)

Knjiga Ne čakaj na vikend govori o izzivih, s katerimi se sooča večina žensk, pa si o njih mnoge ne upajo spregovoriti na glas: o nenehni dirki s časom, usklajevanju obveznosti v službi in doma, o sanjah in hrepenenju, ter o tem, kako ohraniti upanje tudi v trenutkih, ko ne gre vse po načrtih.
Čas je, da prvo mesto postavite SEBE: če hočete biti uspešni pri delu, dobro poskrbeti za svojo družino, morate najprej dobro poskrbeti ZASE.

Naj vam bo v navdih in spodbudo za spremembe!

Ne čakaj na stranke

Knjiga za podjetnike, vodje in marketingaše, ki vam je mar, kakšno sled puščate za seboj

Obvezno branje za vse, ki  želite bolje izkoristiti notranje vire podjetja, povezati ekipo v učinkovit tim, da boste uspešneje jadrali po negotovih poslovnih vodah in se učinkoviteje soočali z izzivi, ki so pred vami. 
190 strani primerov
slovenskih in mednarodnih podjetij s praktičnimi idejami, ki jih lahko takoj uporabite tudi v svojem podjetju. Avtorica spodbuja k pristnim, srčnim poslovnim odnosom ter trajnostnemu delovanju v dobrobit vseh: podjetja, zaposlenih, strank in širše skupnosti.

Z nakupom prispevate 5 €  Zvezi prijateljev mladine Slovenije.

Stop Chasing Weekends_work-life balance guide for women

Stop Chasing Weekends

Find the right your work-life balance and win your life back!

“Maja Golob’s book is at once profound and yet also a practical and easy-to-follow guide. I loved the sincere description of the high and lows of Maja’s life, and the way she has faced her difficulties. I also loved her sincere gratitude for the gifts life has given her, and I’m sure that reading about it can be an example for us all. Her description of the work she has done on herself, her tenacity and the exercises she suggests can all be easily followed and bring considerable results. I am grateful for the very clear reminder that crafting our life is both a choice and an art. An art sometimes shaped by difficult experiences and sad events. Thank you Maja!”
Letizia Accinelli, Member of the Nia Training Faculty, Nia White Belt Trainer, Italy

0 in več bralcev

0 sledilcev

0 udeležencev dogodkov

0 objav v medijih