Knjige za posel in dušo

Nikoli si nisem mislila, da bom kdaj napisala knjigo. Prva je nastala povsem slučajno, kot refleksija na obdobje, v katerem se mi je sesulo vse, v kar sem do tistega trenutka verjela. Iskala sem odgovor na vprašanje, kje na poti sem zgrešila in kako naprej. Druge sem se lotila načrtno, z željo deliti izkušnje iz poslovnega sveta, hkrati pa bralca z vprašanji voditi, da odvrže tisto, česar v poslu ne potrebuje, poišče rezerve v sebi in v svojem podjetju ter tlakuje svojo pot do uspeha z mislijo na vse, na katere pri tem vpliva.
Ko prepoznaš in odvržeš vse, kar ti ne služi več in stopiš v svojo avtentično moč, namreč dobiš neprecenljivo darilo. Vabim vas, da si ga odvijete.

0 in več bralcev

0 sledilcev

0 udeležencev dogodkov

0 objav v medijih

Ne čakaj na vikend

USPEŠNICA, ki je navdušila tisoče žensk! (2. izdaja)

Knjiga Ne čakaj na vikend govori o izzivih, s katerimi se sooča večina žensk, pa si o njih mnoge ne upajo spregovoriti na glas: o iskanju ravnovesja med delom, družino in prostim časom. Daje upanje, ko pokaže, kako vztrajati tudi takrat, ko ne gre vse po načrtih. O hvaležnosti in sreči, ki biva tam, kjer si nikoli ne bi mislili. Čas je, da na prvo mesto postavite SEBE.

Knjiga je na voljo v tiskani, elektronski in zvočni različici.
Za angleški izvod kliknite TU.

Ne čakaj na stranke

Knjiga za podjetnike, vodje in marketingaše, ki vam je mar, kakšno sled puščate za seboj

190 strani zgodb in primerov iz slovenskega in mednarodnega okolja. Praktične ideje, ki jih lahko takoj uporabite v svojem podjetju. Navdih za spremembe za vse, ki  želite bolje izkoristi notranje vire podjetja, uspešneje jadrati po nemirnih poslovnih vodah in biti bolje pripravljeni na izzive prihodnosti.

Z nakupom prispevate 5 €  Zvezi prijateljev mladine Slovenije.

Stop Chasing Weekends

Find the right your work-life balance and win your life back!

“Maja Golob’s book is at once profound and yet also a practical and easy-to-follow guide. I loved the sincere description of the high and lows of Maja’s life, and the way she has faced her difficulties. I also loved her sincere gratitude for the gifts life has given her, and I’m sure that reading about it can be an example for us all. Her description of the work she has done on herself, her tenacity and the exercises she suggests can all be easily followed and bring considerable results. I am grateful for the very clear reminder that crafting our life is both a choice and an art. An art sometimes shaped by difficult experiences and sad events. Thank you Maja!”
Letizia Accinelli, Member of the Nia Training Faculty, Nia White Belt Trainer, Italy