To sem jaz, Maja.

Živjo! Sem Maja Golob, poslovna coachinja vodij in teamov. Pomagam vam odkriti še neizkoriščene notranje potenciale, da boste lažje dosegali zastavljene cilje. A ne gre le za cilj: pomemben je vsak korak na poti - skupaj bodo lahkotnejši.

Spoznajva se >
Maja Golob, poslovni coaching vodij in teamov, svetovanje, izobraževanje

Coachinja.
Svetovalka.
Marketingašica.
Predavateljica.
Mentorica.
Pisateljica.
Prijateljica.
Dekle s sanjami.
Najraje mama in žena.

Verjamem, da smo posel ljudje in da se v odnosih skriva največji potencial podjetij za rast in razvoj. Z vsakim stikom lahko namreč odnose okrepimo ali jih oslabimo. Zato že 30 let podjetjem, organizacijam, vodjem in njihovim teamom pomagam učinkoviteje komunicirati s strankami in med seboj, v teamu. Hvaležna sem prav vsakemu izmed več kot 100 podjetij, ki so nam v tem času zaupali.  Z nekaterimi smo stkali dolgoročna partnerstva, z drugimi pa združili moči projektno oz. takrat, ko je bilo potrebno razrešiti konkreten izziv.

Če želiš uspešno voditi ljudi, moraš najprej dobro poznati sebe

Ko sem pristala na robu izgorelosti (o tem pišem v knjigi Ne čakaj na vikend), sem uvidela, da s starim načinom delovanja ne bo šlo naprej. Začela sem raziskovati, kaj me je pripeljalo do te točke in spoznala, kako pomembno je živeti in delovati v skladu s svojimi vrednotami in prepričanji. Odnos, ki ga imamo do sebe, se namreč zrcali tudi v odnosih, ki jih gradimo v poslovnem življenju.
Od takrat s še večjo strastjo podpiram vodje, predvsem ženske na vodilnih položajih, in njihove teame, pri transformaciji odnosov s sodelavci in s strankami v dolgoročna partnerstva s ciljem, da okrepijo svoj vpliv v poslovnem okolju, sprejemajo boljše odločitve in z manj napora dosežejo zastavljene cilje.

Svoje izkušnje delim z mladimi v podjetniški skupnosti CEED, Marketinški akademiji DMS, s študenti podjetništva Gea College ter ekipo Zavoda MEPI, ki podpira mlade od 14-24 let.

Skupaj zmoremo več

Če je tudi vam mar, kakšno sled puščate za seboj, in potrebujete podporo pri krepitvi odnosov s sodelavci, strankami ali drugimi deležniki, stopite v stik.

Ne čakaj na vikend - video (52')

Posnetek predavanja z Maratona pozitivne psihologije.

“Nimam časa.” “Preveč vsega se mi je nakopičilo…” “Komaj čakam vikend…” Zveni znano?

Oglejte si moje predavanje z naslovom Ne čakaj na vikend, s katerim sem otvorila Maraton pozitivne psihologije v Cankarjevem domu (po istoimenski knjižni uspešnici). Za izvedbo predavanja ali delavnice v vašem podjetju, mi pišite.