Živjo, to sem jaz, Maja.

Sem Maja Golob in moja strast so ljudje, komuniciranje ter srčni odnosi. Kot poslovna coachinja in svetovalka, predavateljica in mentorica k ustvarjanju avtentičnih, srčnih odnosov spodbujam tudi druge, predvsem vodje in podjetniške time.

Spoznajva se >
Maja Golob, poslovni coaching vodij in teamov, svetovanje, izobraževanje

Poslovna coachinja.
Svetovalka.
Predavateljica.
Mentorica.
Pisateljica.
Raziskovalka življenja.
Najraje mama in žena.

Sem Maja Golob, poslovna coachinja vodij in timov, svetovalka za marketing in odnose s strankami, predavateljica, mentorica in kreatorka zgodb. Moja strast je komunikacija in tkanje odnosov, pri tem pa že 30 let pomagam tudi podjetjem, vodjem in timom.

Verjamem, da smo posel ljudje in da se največji potencial za osebni in poslovni razvo skriva ravno v kvaliteti odnosov. Odnose gradimo vsak dan, z vsakim stikom. Z vsakim stikom lahko odnos okrepimo ali jih oslabimo. Zato podjetjem, vodjem in njihovim timom pomagam krepiti odnose v kolektivu in s strankami. Hvaležna sem prav vsakemu izmed več kot 100 podjetij, ki nam  zaupajo.

Če želiš biti uspešen vodja, moraš najprej dobro voditi sebe

Ko sem pristala na robu izgorelosti (več v knjigi Ne čakaj na vikend), sem spoznala, da s starim načinom razmišljanja in delovanja ne bo šlo naprej. Spoznala sem, kako pomembno je živeti in delovati v skladu s svojimi vrednotami in postaviti meje takrat, ko so le-te ogrožene. Odnos, ki ga imamo do sebe, se namreč zrcali v vseh ostalih odnosih, ki jih gradimo v zasebnem in poslovnem življenju. Od takrat s še večjo strastjo podpiram vodje, predvsem ženske na vodilnih položajih, in podjetniške time, ter jim pomagam izboljšati fokus in produktivnost, okrepiti odnose in vpliv v poslovnem okolju, sprejemati boljše odločitve ter z manj napora doseči zastavljene cilje.

Svoje izkušnje delim kot mentorica v globalni podjetniški iniciativi AWE CEED in Marketinški akademiji DMS, s študenti podjetništva Gea College ter ekipo Zavoda MEPI, ki mladim od 14-24 let pomaga razvijati potenciale in veščine, potrebne za uspeh v 21. stoletju.

Skupaj je lažje

Potrebujete partnerja za razmišljanje? Spoznajva se in raziščiva, kako vam lahko pomagam, da se s točke, na kateri se nahajate, premaknete do zastavljenega cilja. Pišite mi na maja.golob(at)spago.si.

Video 'Ne čakaj na vikend' - 52'

Kako loviti ravnovesje med službo in zasebnim življenjem? Kako postaviti prioritete? Kako reči 'NE'?

Kliknite na sliko (levo) in si oglejte posnetek predavanja z naslovom Ne čakaj na vikend (po istoimenski knjižni uspešnici) z Maratona pozitivne psihologije.
Za izvedbo predavanja ali delavnice v vašem podjetju mi pišite.