Živjo, to sem jaz, Maja.

Sem Maja Golob in moja strast so ljudje, komuniciranje ter srčni odnosi. Kot poslovna coachinja in svetovalka, predavateljica in mentorica k ustvarjanju avtentičnih, srčnih odnosov spodbujam tudi druge, predvsem vodje in podjetniške time.

Spoznajva se >
Maja Golob, poslovni coaching vodij in teamov, svetovanje, izobraževanje

Poslovna coachinja.
Svetovalka.
Predavateljica.
Mentorica.
Pisateljica.
Raziskovalka življenja.
Najraje mama in žena.

Sem Maja Golob, poslovna coachinja, svetovalka za marketing, predavateljica, mentorica in kreatorka zgodb. Moja strast je komuniciranje, prepletanje besed in tkanje srčnih odnosov, pri tem pa pomagam tudi podjetjem, vodjem in njihovim timom.

Komuniciranju se posvečam že 30 let. Verjamem namreč, da smo posel ljudje in da se v odnosih skriva največji potencial za osebni in poslovni razvoj. Z vsakim stikom  namreč odnose okrepimo ali jih oslabimo. Zato podjetjem, vodjem in njihovim teamom pomagam učinkoviteje komunicirati s strankami in med seboj, v kolektivu. Hvaležna sem prav vsakemu izmed več kot 100 podjetij, ki mi oz. nam (s partnerjem vodiva podjetje Spago) že 20 let zaupajo.

Če želiš uspešno voditi ljudi, moraš najprej dobro poznati sebe

Ko sem pristala na robu izgorelosti (o tem pišem v knjigi Ne čakaj na vikend), sem uvidela, da s starim načinom razmišljanja in delovanja ne bo šlo naprej. Spoznala sem, kako pomembno je živeti in delovati v skladu s svojimi vrednotami in postaviti meje takrat, ko so le-te ogrožene. Odnos, ki ga imamo do sebe, se namreč zrcali tudi v odnosih, ki jih gradimo v poslovnem svetu, s sodelavci in poslovnimi partnerji.
Od takrat s še večjo strastjo podpiram vodje, predvsem ženske na vodilnih položajih, in njihove teame, da okrepijo svoj vpliv v poslovnem okolju, sprejemajo boljše odločitve in z manj napora dosežejo zastavljene cilje.

Svoje izkušnje delim z mladimi v podjetniški skupnosti CEED, Marketinški akademiji DMS, s študenti podjetništva Gea College ter ekipo Zavoda MEPI, ki mladim od 14-24 let pomaga razvijati potenciale in veščine, potrebne za uspeh v 21. stoletju.

Skupaj je lažje

S katerimi izzivi se soočate vi? Spoznajva se in raziščiva, kako vam lahko pomagam – pišite mi na maja.golob(at)spago.si.

Ne čakaj na vikend

Video posnetek mojega predavanja z Maratona pozitivne psihologije (52')

“Oprosti, nimam časa.” “Komaj čakam vikend…” Zveni znano?

Oglejte si navdihujoče predavanje Ne čakaj na vikend (po istoimenski knjižni uspešnici), s katerim sem otvorila Maraton pozitivne psihologije. Za izvedbo predavanja ali delavnice v vašem podjetju mi pišite.