Poslovni coaching

'Stvari mi uhajajo iz rok, preveč dela se mi je nakopičilo.'
'Želim si več inovativnosti in sodelovanja v timu.'
'Kako smo lahko kot tim bolj učinkoviti?'

S poslovnim coachingom pomagam vodjem in timom, da se učinkoviteje soočajo s poslovnimi izzivi.
V procesu prepoznate, kje so priložnosti za izboljšave ter na izzive pogledate z nove, sveže perspektive. S tem, ko spremenite pogled na stvari, se stvarijo spremenijo: pred vami se odprejo nove priložnosti in rešitve, ciljno usmerjen proces pa vas podpira, da zastavljene cilje dosežete hitreje in z manj napora.

Sem mednarodno akreditirana teamska coachinja (Global Team Coaching Institute, ITCA EMCC), certificirana jungovska coachinja (Jungian Coaching School). Delujem po etičnem kodeksu in standardih Mednarodne coaching zveze ICF.

Maja Golob: ICF member coach
Maja Golob: Executive Team Coach Accreditation
Maja Golob: Global Executive Team Coach

Kakšen izziv imate?

UČINKOVITO VODENJE

Analizirajte svoj slog vodenja: kje so prednosti in slabosti? Izboljšajte komunikacijo. Okrepite avtoriteto in razširite vpliv.

UČINKOVIT TIM

Odkrijte neizkoriščene potenciale teama, okrepite komunikacijo in zaupanje med sodelavci ter ustvarite večjo vrednost za stranke in podjetje.

RAVNOVESJE MED DELOM IN ZASEBNIM ŽIVLJENJEM

Zmanjšajte stres. Ukrotite notranje saboterje. Postavite meje. Imejte več časa zase.

Kako poteka coaching?

Postanem vaš partner za razmišljanje. Poslušam, vas z vprašanji izzivam, spodbujam in podpiram na poti do zastavljenega cilja. Srečanja potekajo ob dogovorjenih terminih preko spleta (Zoom, MS Teams) ali v živo.
 • 1

  Cilj

  Določite cilje: katere cilje si želite doseči in do kdaj?

 • 2

  Situacija

  Osvetlite izziv z nove perspektive in pridobite nova spoznanja.

 • 3

  Priložnosti

  Raziščite priložnosti - do cilja vedno vodi več poti.

 • 4

  Akcija

  Naredite načrt konkretnih korakov do cilja - začnite takoj.

Mnenja strank

Vsak od nas, še posebej na bolj odgovornih položajih, potrebuje človeka, s katerim lahko deli dileme, na katere sam ne zna najti rešitev. Maja je odlična coachinja. S svojo pozitivno naravnanostjo, predvsem pa aktivnim poslušanjem odpre še tako zaprto dušo. Ključ do sprememb pa je v nas samih.
Barbara Smolnikar
Maja je topla, odprta in sočutna. Zna poslušati in slišati. Ne nujno samo očitne besede, pač pa tudi sporočila tam nekje med vrsticami. Zna videti v globino človeka, pa ti vendar pustiti spoštljivo razdaljo, da ohraniš dostojanstvo, ko se med coachingom dotakne občutljive teme.
Maruška Likar
Maja mi je postavila nekaj na prvi pogled precej enostavnih vprašanj, ki so mi v glavi odzvanjala še nekaj časa. Vsako naslednje srečanje mi je odpiralo nove uvide o sebi in možnostih, na katere prej nisem niti pomislila. Naučila sem se, da so vsi odgovori v bistvu že v meni, samo zvrtati je treba pot do njih. In to Maji odlično uspeva.
Mia Vouk
Osnovni izziv je bil optimizirati čas, ki ga namenim za službo. V procesu sem spoznal, da je včasih zase težko najti konkretne rešitve in jih nato implementirati v vsakdan. Maja me je z občutkom vodila do tega, da sem spoznal težavo (preveliko odzivnost) in nato oblikoval ustrezne ukrepe.
Matevž Aubreht
Z Majino pomočjo sem v coaching srečanjih dobila veliko: stvari ugledaš z druge perspektive in tako najdeš rešitve, katere si morda prej iskal zaman, zraven pa treniraš pozitiven odnos do sebe in življenja. Vse to je mogoče doseči s pomočjo strokovno usposobljene kompetentne osebe z izkušnjami in občutkom, kar Maja zagotovo je.
Nina Fridrih

Sva za skupaj? Spoznajva se!

Izpolnite spodnji obrazec. Termin za 30-minutni brezplačni posvet boste prejeli na e-naslov. Število mest je omejeno.