1. SPLOŠNO

Za dostop do spletne strani www.majagolob.com in njeno uporabo, vključno z dostopanjem do vseh storitev, ki so na voljo prek te spletne strani (s skupnim imenom »storitve«), veljajo naslednji pogoji in obvestila (»pogoji poslovanja«). Z uporabo storitve potrjujete, da ste seznanjeni s pogoji poslovanja in da sprejemate pogoje poslovanja.

Dostop do spletne strani je uporabnikom dovoljen zgolj kot kratkotrajnim obiskovalcem spletne strani. Za nedostopnost vsebin ali nedosegljivost spletne strani iz kakršnegakoli razloga ne nosimo nikakršne odgovornosti. Prav tako ne nosimo nikakršne odgovornosti, če iz kakršnega koli razloga ta spletna stran ni na voljo v vsakem trenutku ali v katerem koli obdobju. Dostop do nekaterih delov ali celotne vsebine se lahko občasno tudi omeji.

Ta spletna stran vsebuje povezave do drugih spletnih strani, ki jih ne upravlja Spago d.o.o. (v »povezana spletna mesta«). Spago d.o.o. nima nadzora nad povezanimi spletnimi mesti in ne prevzema odgovornosti za njih ali za kakršno koli izgubo ali škodo, ki bi nastala zaradi uporabe le-teh. Uporaba povezanih spletnih mest je striktno omejena na pogoje in določila uporabe povezanega spletnega mesta.

 

2. AVTORSKA ZAŠČITA

Informacije, objavljene na majagolob.com so avtorsko delo ter so kot take predmet avtorske zaščite. Objavljene vsebine je dovoljeno uporabljati izključno za osebne in nekomercialne namene. Posameznik jih lahko uporablja izključno v enem, osebnem izvodu.

Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se v nobenem primeru ne smejo kopirati, prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene. Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se lahko izjemoma reproducirajo izključno le v nekomercialne ali izobraževalne namene, pri čemer morajo biti ohranjene vse informacije o avtorjih in viru ter opozorila o zaščiti avtorskih ali drugih pravic. Če ti pogoji niso izpolnjeni, kopiranje avtorskih vsebin teh spletnih strani, po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah Republike Slovenije (ZAPS, UL št. 120-01/94-1/3), ni dovoljeno.

Uporabnikom je na njihovih spletnih straneh dovoljeno postaviti povezavo do te spletne strani.

Ogledovanje in morebitno kopiranje vsebin teh spletnih strani pomeni avtomatično pristajanje na te pogoje.

Za dodatne informacije v zvezi s pogoji za uporabo vsebine www.majagolob.com nam pišite na info@spago.si.

 

3. PODATKI O PODJETJU

Podatki o podjetju:

Spago d.o.o., Hotična 2a, 6242 Materija, Slovenija, EU

Matična številka podjetja: 1683136000
ID za DDV: SI58584811
Zavezanec za DDV: DA
Leto ustanovitve: 2002

e-mail: info@spago.si

TRR: SI56 0201 7009 0858 553, odprt pri NLB d.d.

 

4. POLITIKA ZASEBNOSTI

Spago d.o.o. zagotavlja, da v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) varuje osebne podatke uporabnikov spletne strani www.majagolob.com.

Spago d.o.o. obdeluje osebne podatke, ki jih je pridobil na podlagi prijave ali povpraševanja posameznika na spletni strani www.majagolob.com, na podlagi osebne pisne privolitve posameznika na dogodku ali na podlagi pogodbenega razmerja s posameznikom in podatke potrebuje za sklenitev ali izpolnjevanje pogodbene obveznosti, skladno z veljavnim zakonom.

Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporočanje, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem in brisanjem. Osebni podatki posameznikov se shranjujejo in uporabljajo le toliko časa, dokler je to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so se zbirali ali nadalje obdelovali.

 

Varovanje podatkov

Spago d.o.o. kot samostojen upravljavec zbirke osebnih podatkov pridobljene osebne podatke posameznika varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter jih v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam.

Osebne podatke posameznika upravljavec zbirke obdeluje in jih hrani za dosego namena, zaradi katerega jih je posameznik posredoval: za izpolnitev naročila, pošiljanje elektronskih sporočil in digitalnih vsebin, obveščanje o ponudbah, izdelkih, storitvah in dogodkih, za namene neposrednega trženja, za statistične in tržne analize, segmentacijo uporabnikov, ter pošiljanje drugih publikacij, ki jih izdaja Spago d.o.o., do preklica privolitve.

Posameznik lahko kadarkoli zahteva vpogled, prepis, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma prekliče svojo privolitev k obdelavi osebnih podatkov s pisno zahtevo, poslano na naslov info@spago.si.

 

Spoštovanje določb politike zasebnosti

Z obiskom spletne strani www.majagolob.com se strinjate z vsemi tukaj navedenimi omejitvami in pogoji. Če se ne strinjate z vsemi, vas prosimo, da te strani ne uporabljate. Morebitne spremembe politike zasebnosti bomo objavili na teh straneh, zato prosimo redno preverjajte politiko zasebnosti.

 

Piškotki

Spletno mesto www.majagolob.com uporablja piškotke za zagotavljanje boljše kakovosti spletne izkušnje, analizo uporabe in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji »pomoč« (»help«) vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste onemogočili piškotke, vam nekatere podstrani morda ne bodo delovale pravilno.

Če vsebino našega spletnega mesta delite preko teh omrežij ali uporabljate njihove storitve, vam lahko te strani naložijo piškotke, s katerimi pa mi ne moremo upravljati. Pogoje uporabe teh piškotkov najdete na družbenih omrežij.

Uporabljamo nujni piškotek _PHPSESSIONID, ki traja le za čas trajanja seje.

Uporabljamo piškotke Google Analitics:

Google Analytics

Piškotek Trajanje Namen
__utma 2 let Razlikuje uporabnike od sej.
__utmb 30 min Ugotovi nove obiske.
__utmc Čas seje Potreben za združljivost skripte za nazaj.
__utmz 6 mesecev Nosi informacijo o izvoru prometa.
__utmv 2 leti Shranjuje splošne podatke o obiskovalcu.

S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, služijo le za zagotavljanje unikatnosti obiskov. Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na spletni strani

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Če želite blokirati le storitve Google Analytics, to lahko storite na tej spletni strani.

 

5. PRAVO IN PRISTOJNOST

Pogoji so v skladu z zakonodajo v Sloveniji. Za vse spore, ki nastanejo iz naslova teh pogojev, je ne glede na stalno prebivališče stranke pristojno slovensko sodišče.